10 anledningar till rätt vattenbehandling

Rätt vattenbehandling kan vara avgörande om du anser att ditt vatten behöver förbättras. Vad bör du tänka på för smartast vattenbehandling ?

Vi på livsvatten har i flera år levererat en vattenbehandling som inte bara ger rent vatten utan även en vattenbehandling som skapar ett mycket hälsosamt till kroppens alla vitala funktioner.

Hur värderar och prioriterar man vattenbehandling egentligen? Här får du 10 anledningar till att använda rätt vattenbehandling.

1. Livet kan inte existera utan vatten. Kroppen måste hela tiden tillföra vatten från rätt vattenbehandling för att hålla den med tillräckligt mycket vätska. 

2. Kroppen består av 80% vatten och detta förhållande måste upprätthållas för god hälsa. Våran vattenrening optimerar vattenstrukturen så man får ett lättupptagligt vatten på cellnivå som återfuktar och bidrar till balans i kroppen

3. Rätt vattenbehandling är mycket viktig då det är svårt för kroppen att få vatten från någon annan källa än vatten själv. Läsk och alkohol stjäla stora mängder vatten från kroppen. Men även andra drycker som kaffe, mjölk och juice kräver vatten från kroppen för att bli ordentligt smält.

4. Vatten spelar en viktig roll i nästan varje kroppslig funktion. Om du har en vattenbehandling som tar bort mineraler från vattnet som t.ex omvänd osmos kan din kropp lakas på mineraler och på så vis skapa brister i din kropp.

5. Vi har en vattenbehandling som skapar ett vatten som stöder  matsmältningens funktion, näringsupptaget och många kemiska reaktioner då vattnet joniseras och lätt kan fördelas i kroppen.

6. Sök efter en vattenbehandling som skapar cirkulation och flöde i kroppen.

7. Ditt val av vattenbehandling skall till sist hjälpa till att avlägsna gifter ur kroppen, i synnerhet från mag-/tarmkanalen. Våran vattenbehandling ger optimal utrensning från mag/tarm som har visats med joniserat vatten.

8. Rätt vattenbehandling skall reglera kroppens kylsystem.

9. Vid val av vattenbehandling bör fokus vara på att många misslycks med att  dricka tillräckligt med vatten vilket kan leda till kronisk uttorkning på cellnivå. När kroppens celler är torra kan det försätta dem i ett försvagat tillstånd, sårbara för attacker från ex. sjukdom. Det försvagar kroppens totala immunförsvar och kan leda till kemiska-, närings- och pH-obalanser, som kan orsaka en mängd sjukdomar. Därför är det viktigt att få en vattenrening som skapar ett gott och lent vatten som kroppen lätt tar upp som våra vattenrenare gör.

10. En vattenbehandling som görs rätt minimerar uttorkningen i kroppen. Uttorkning kan inträffa när som helst på året, inte bara under sommarmånaderna när det är varmt. Uttorkning som uppstår under vintern, kan torka kroppen ännu snabbare än när det är varmt. Detta beror även på att man äter mat som torkar ut kroppen.

Att välja en vattenlösning är ett mycket svårt val tycker vi då det bara finns riktlinjer för vad vatten skall innehålla/ inte innehålla men där marknaden inte är strukturerad då man ofta är i säljarens händer om man har problem med sitt vatten. Man har ofta internet som sin bästa vän för att hitta releveant och objektiv information om problematiken och det är inte det allra lättaste..
Vi är i alla fall stolta över våra utmärkta vattenrenare och vilken typ av vattenbehandling du än väljer önskar vi dig lycka till med ditt val!

 

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment

Scroll to Top

don't worry
be happy..

Vi UPPGRADERAR webbsidan
Vi beklagar BESVÄRET!


SNART ÄR SIDAN SOM VANLIGT IGEN!