Biostone Plus till Övriga vattenrenare

Biostone Plus Kolfilter

Biostone Plus

Biostone Plus har ersatt biostone Standard då den har bättre grundegenskaper och bredd som filtrerar bort i princip alltig utom medicinrester i ditt vatten. Den  kan användas i alla våra vattenrenare utom Vesta och är tillverkade  i USA med NSF certifierade komponenter. Genom att använda den naturliga egenskapen av virvel i filtret sk. “vortex hydraulik”, fås optimal prestanda och livslängd på filtret. Förbättringarna som gjorts i BioStone Plus utnyttjar den senaste teknologin för vattenrening där föroreningar avlägsnas och flödet i filtret förbättrats. Det som sker i filtret är att kontakttiden med vattnet som rinner i filtret har ökats medan motståndet minskat i den granulerade delen utan att minska på prestanda.
BioStone Plus är ett utmärkt val för att förhindra klor och kloramin, VOC.  Det förbättrar smak och lukt som dom vanliga Biostone filtren men den nya KDF delen minskar även mängden tungmetaller som kvicksilver, bly, nickel och järn i vattnet. Förutom denna förbättring har vi lagt till ett sediment element i Plusfiltret för att förhindra de skadliga effekterna av avlagringar från hårt vatten.
Biostone Plus skall inte användas i vatten som eventuellt har bakterier i sig eller har kända föroreningar. Då skall Biostone 0,01 mikron användas. Kontakta oss om du är osäker på vilket filter du behöver.

Läs om Biostone Standard för normalfunktion på våra filter.

Livslängd:  ca 4000 – 4500 liter vatten.

 Pris: 1050 kr

KUNDVAGNEN KOMMER UPP NERTILL UNDER DENNA RAD
OCH LÄNGST UPP TILL HÖGER!

Biostone PLUS köper du här:
Fraktkostnad är 70 kr. Totalkostnad är 1120 kr. 

Lagerstatus: Slut på Lager ! Vi rekommenderar Ultrawater till övriga vattenrenare

Scroll to Top

don't worry
be happy..

Vi UPPGRADERAR webbsidan
Vi beklagar BESVÄRET!


SNART ÄR SIDAN SOM VANLIGT IGEN!