Livsvatten och phbalans

Livsvatten och phbalans

Varför är joniserat bäst att skapa phbalans i kroppen egentligen?

Hur kom vi på livsvatten in på phbalans ovh joniserat vatten egentligen?

Livsvatten startades 2008 genom flera märkliga sammanträffanden. Jag höll på att prospektera olika produkter som verkade intressanta och fick en dvd skiva av en leveratör med en film om joniserat vatten som bara låg bland alla prover. Tänkte inte mer på det utan efter ett par veckor satte jag på filmen för skojs skull och, oj oj vilken intressant film! Den visade och föklarade en komponent som jag inte förstått innan om hälsa och som dessutom verkade stämma. En komponent som jag när jag gick ut och sökte om på nätet, hittade så gott som ingenting om på svenska sidor, nämligen relationen mellan ph i blodet och sjukdomar i kroppen. Allt verkade så logiskt helt plötsligt.. Självklart är det så, phbalans.. speciellt om man gick djupare in i problematiken.. Om jag dessutom lade till min dittills sammanlagda kunskap från ayurveda och kinesiologi så fanns inga tvivel längre.. Blodets phbalans är avgörande för hur fysiska kroppen mår helt enkelt.. Jag hade förstått att man skulle skapa phbalan men jag hade inte förstått varför, vilket ju är huvudsaken. Nu föll allt på plats..

Jag hade provat phkalk och andra produkter för phbalans och dom fungerade men dom fungerade inte så bra tycker jag. Ph kalk belastade mina njurar och jag fick påsar under ögonen dagen efter ( fast min surhet i magen försvann!)  och björkaska smakade ju inte toppen precis.. Några andra effektiva, enkla metoder som inte krävde hela min kos att ändras visste jag inte om då och då det heller inte fanns andra i Sverige ( som jag sökte efter på nätet då) beslöt jag mig att starta Livsvatten. Jag var bara tvungen att få ut denna kunskapen om joniserat vattens betydelse för hälsan. Men framförallt för att effektivt skapa phbalans i kroppen. Varför är joniserat vatten övelägset för att skapa phbalans?

-För att den arbetar på minsta möjliga storlek, dvs på jon nivå. Detta betyder att det har en mycket enkel och lätt penetrerande förmåga i kroppens olika vävnader mm.

-Det går snabbast in i systemet och skapar balans då det är mer biotillgängligt för kroppen.

-Det krävs ingen förbränning, eller kräver minimal kraftansträngning av kroppen att skapa phbalans mot att smälta och bryta ner viss mat man skall äta t.ex.

– Månsidigt och enkelt: Alla i familjen kan skapa phbalans med vatten, ingen behöver ändra på något dom redan gör idag.

-Joniserat vatten är en sammanfattning av många vattenlösningar där man t.ex ökar biotillgängligheten med andra aktiva ämnen i en frukt, the, pulver och “drar” ut effektivt ut effekten ur pulvet då högt ph har upplösande effekt ( alla tvättmedel har högt ph, därför löser dom smutsen effektivt) och om man ser vad man får när man använder sig av joniserat vatten har man lite val mot vanlig vattenrening och phbalans.  därför sker flera saker samtidigt med denna Givetvis skall man komplettera och variera sin phbalans med andra saker och inte bara förlita sig på joniserat vatten men joniserat vatten har en plats i varje hälsosamt hushåll!!

Stefano Zuffanelli
Grundare Livsavtten.se
Skapa phbalans med joniserat vatten!

Like this article?

Dela på facebook
Share on Facebook
Dela på twitter
Share on Twitter
Dela på linkedin
Share on Linkdin
Dela på pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment

Vill du ha hjälp med något? 

Läs vår FAQ

FAQ Frågor och svar om joniserat vatten och våra vattenrenare

Vi välkomnar nya frågor vi kan svara på !

Scroll to Top

don't worry
be happy..

Vi UPPGRADERAR webbsidan
Vi beklagar BESVÄRET!


SNART ÄR SIDAN SOM VANLIGT IGEN!